EVROLIGA: Loše vesti za Partizan stigle su iz Istanbula

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 21:55

EVROLIGA: Loše vesti za Partizan stigle su iz Istanbula

Meč 30. kola.
Košarkaši Anadolu Efesa su na svom terenu u meču 30 kola Evrolige uspeli da savladaju Olimpijakos sa 85:72 i tako su stigli do 13. pobede. Tako su sa mečom više sustigli po broju trijumfa Partizan, Bajern i Valensiju koji dele deseto mesto.
Nnajefikasniji kod pobednika je bio Šejn Larkin sa 15 poena uz šest asistencija. Vil Klajburn je imao 15, Derik Vilis je dodao 13, a Rodrig Beboa 11.
Kod Olimpijakosa Alek Piters je ubacio 19 uz pet skokova, Mustafa Fal je imao 14, a Kostas Papanikolau 12 uz šest asistencija i pet skokova. Igrao je i Filip Petrušev koji je ubacio dva poena uz tri skoka....
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Denver se kockao, pa umalo ispustio pobedu! Jokić spasio Nagetse posle loše treće četvrtine

Izvor: Sportal.rs, 20.Mar.2024, 05:37

Košarkaši Denvera uspeli su da savladaju jednog od konkurenata za prvo mesto Zapada, Minesotu, rezultatom 115:112. Nikola Jokić je meč završio sa 35 poena, 16 skokova i dve asistencije.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.