Izvor: HotSport.rs, 10.Dec.2016, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROLIGA: Jednostavno rečeno, iživljavanja! (VIDEO)

U dve preostale utakmice 11. kola Evrolige, Olimpijakos i Baskonija su, blago rečeno, pregazili Uniks, odnosno Darušafaku.
Gostovanje Uniksa u Atini već nakon prve četvrtine nije bilo prijatno, pošto su Grci imali osam poena prednosti, da bi na poluvremenu ta prednost bila 15 poena – 43:28. 
Kada se očekivalo da košarkaši Uniksa pokušaju bar da priprete, Olimpijakos je dodao gas, pa je u šestom minutu trećeg perioda rezultat glasio 60:34 za tim sa Pireja. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Do kraja susreta su crveno-beli vodili i 35 poena razlike (80:45), ali su gosti uspeli da koliko-toliko smanje katastrofu, pa je susret završen sa “samo” 29 poena prednosti za Olimpijakos.
Najbolji u pobedničkom timu bio je duo Grin-Lojeski sa po 15 poena, dok je kod Uniksa Lengford sa 25 igrao praktično sam.
(Youtube/Euroleague Basketball)
U poslednjem meču večeri, košarkaši Baskonije su, predvođeni Šejnom Larkinom (14) zabeležili ubedljiv trijumf nad Darušafakom – 73:52. Već u prvoj četvrtini Baskonija je povela sa devet poena, to je uvećala na 18 na poluvremenu, da bi u poslednjih deset minuta ušli sa 22 poena viška.
Kod Darušafake se istakao Anderson sa 11 poena.
(Youtube/Euroleague Basketball)

Evroliga, 11. kolo
Sreda:
Makabi – Brose Baskets 70:85
Četvrtak:
Fenerbahče – Crvena zvezda 87:72
Olimpija Milano – CSKA Moskva 64:79
Real Madrid – Žalgiris 96:91
Petak:
Anadolu Efes – Barselona 72:68
Panatinaikos – Galatasaraj 85:58
Olimpijakos – Uniks 88:59
Baskonija – Darušafaka 73:52


The post EVROLIGA: Jednostavno rečeno, iživljavanja! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.