DANAS JE DAN D: Evroliga ODLUČUJE o sudbini Zvezde i Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 11:48

DANAS JE DAN D: Evroliga ODLUČUJE o sudbini Zvezde i Partizana

Sastanak na inicijativu nezadovoljnih klubova.

Danas će biti održan sastanak Evrolige na inicijativu sedam nezadovoljnih klubova. CSKA, Žalgiris, Olimpijakos, Panatinaikos, Makabi, Olimpija Milano, Anadolu Efes nisu zadovoljni finansijskom raspodelom u okviru lige, ali ima još nekoliko tema koje brinu timove učesnike.

Kako prenosi Mozzart sport, jedna od glavnih tema biće suspenzija pravila o finansijskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fer pleju u vremenu koronavirusa kada timovi gotovo da nemaju nikakve prihode.

Takođe, pojedini učesnici traže potpuno zatvaranje lige i ukidanje opcije vajld kard-a, te da svi učesnici budu pod ugovorom. Jedini način ulaska u Evroligu da bude iz drugog evropskog takmičenja – Evrokupa. Ovo će posebno biti važno za ABA ligu s ozirom da šampion ovog regionalnog takmičenja u Evroligi igra po principu pozivnice.

Borba za Ligu šampiona u Engleskoj je u punom jeku – Lester je u dobroj poziciji, ali bi svaki kiks mogao skupo da ga košta. Večeras (21.00) mu u goste dolazi Kristal Palas i pobeda je obavezna, a kvota na keca je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lester – Kristal Palas.

Na ovom sastnku će se doneti i važne odluke o novom formatu Evrokupa i kojim timovima će biti uručene trogodišnje licence za učešće u tom takmičenju.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.