Niš će biti potpuno drugačiji grad FOTO

Izvor: B92, 18.Avg.2022, 15:21

"Niš će biti potpuno drugačiji grad" FOTO

Aerodrom Konstantin Veliki u Nišu zabeležio je u julu ove godine, u odnosu na isti mesec prošle godine, rast broja prevezenih putnika od 70 odsto, istakao je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović nakon obilaska radova na dogradnji terminalne zgrade i tornja na ovom aerodromu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Momirović: Aerodrom Konstantin Veliki beleži odlične rezultate

Izvor: JuznaSrbija.info, 18.Avg.2022

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Republike Srbije Tomislav Momirović izjavio je danas u Nišu da je Aerodrom „Konstantin Veliki“ u julu ove godine, u odnosu na isti mesec prošle godine, zabeležio rast broja putnika od 70 odsto...Momirović je nakon obilaska radova...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.