Imovina fabrike Goša oglašena na prodaju

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Avg.2019, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imovina fabrike Goša oglašena na prodaju

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju javnim nadmetanjem nepokretnosti Fabrike drumskih vozila "Goša" iz Smederevske Palanke u stečaju, po početnoj ceni od 39,7 miliona dinara.

Na prodaju su posebno ponuđene i montažne garaže, vozila, oprema za mašinsku obradu, kao i umetničke slike čija je ukupna početna vrednost 4,7 miliona dinara.

Pravo kupovine imaju sva pravna i fizička lica, rok za otkup prodajne dokumentacije je 10. septembar, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << a javno nadmetanje održaće se 17. septembra.

Agencija je oglasila prodaju javnim nadmetanjem i imovine kompanija za snabdevanje parom i toplom vodom "Goša-zajednički pogoni" u stečaju.

Prodaju se kompresorska stanica po početnoj ceni od 9,4 miliona dinara, kao i toplana sa toplovodnom mrežom po počtnoj ceni od 14,2 miliona dinara.

Pravo na kupovinu takođe imaju sva pravna i fizička lica, rok za otkup prodajne dokumentacije je 10. septembar, a javno nadmetanje održaće se 17. septembra.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Imovina fabrike Goša oglašena na prodaju

Izvor: Danas, 16.Avg.2019

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju javnim nadmetanjem nepokretnosti Fabrike drumskih vozila "Goša" iz Smederevske Palanke u stečaju, po početnoj ceni od 39,7 miliona dinara. Članak Imovina fabrike Goša oglašena na prodaju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.