Imovina fabrike Goša na prodaju - cena 39,7 miliona RSD

Izvor: Mondo, 16.Avg.2019, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imovina fabrike Goša na prodaju - cena 39,7 miliona RSD

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju javnim nadmetanjem nepokretnosti Fabrike drumskih vozila "Goša" iz Smederevske Palanke u stečaju, po početnoj ceni od 39,7 miliona dinara.

Foto: MONDO/Predrag Vujić

Na prodaju su posebno ponuđene i montažne garaže, vozila, oprema za mašinsku obradu, kao i umetničke slike čija je ukupna početna vrednost 4,7 miliona dinara.

Pravo kupovine imaju sva pravna i fizička lica, rok >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za otkup prodajne dokumentacije je 10. septembar, a javno nadmetanje održaće se 17. septembra.

Agencija je oglasila prodaju javnim nadmetanjem i imovine kompanija za snabdevanje parom i toplom vodom "Goša-zajednički pogoni" u stečaju.

Prodaju se kompresorska stanica po početnoj ceni od 9,4 miliona dinara, kao i toplana sa toplovodnom mrežom po počtnoj ceni od 14,2 miliona dinara.

Pravo na kupovinu takođe imaju sva pravna i fizička lica, rok za otkup prodajne dokumentacije je 10. septembar, a javno nadmetanje održaće se 17. septembra.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Firma Dunav iz Čelareva ponuđena za 50 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2019

AD "Dunav" u stečaju firma za proizvodnju tekstilnih i ambalažnih proizvoda iz Čelareva ponuđena je na prodaju po početnoj ceni od 50 miliona dinara, objavila je danas Agencija za licenciranje stečajnih upravnika (ALSU)...Imovinu ovog preduzeća čini 13 nekretnina od kojih su dve na preko 3.000...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Oglašena prodaja "Goše"

Izvor: Radio 021, 16.Avg.2019

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju javnim nadmetanjem nepokretnosti Fabrike drumskih vozila "Goša" iz Smederevske Palanke u stečaju, po početnoj ceni od 39,7 miliona dinara...Na prodaju su posebno ponuđene i montažne garaže, vozila, oprema za mašinsku obradu, kao...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.