Direktor hteo da proda Aerodrom na brzinu, ali..

Izvor: B92, 14.Dec.2016, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Direktor hteo da proda Aerodrom na brzinu, ali.."

Vlada Srbije će naći najbolje rešenje za aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, izjavila je ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović

Ona je navela da još nije doneta odluka o privatizaciji tog preduzeća.

“Još nismo o tome razgovarali”, rekla je Mihajlović u Skupštini Srbije i podsetila da je vlada angažovala savetnika da analizira stanje na aerodromu i kako da se on dalje razvija.

Ministarka je rekla da aerodrom “Nikola Tesla” može dalje da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se razvija, te da treba videti sta je najbolje rešenje za Srbiju.

U skupštinskoj raspravi o nekoliko zakonskih predloga, među kojima je i novi zakon o upravljanju aerodromima Mihajlović je navela da je 2008. tadašnji direktor beogradskog aerodrome pokušao da ga privatizuje “na brzinu”, te da joj drago što on više nije direktor.

Vlada Srbije, kako je ranije saopštio premijer Aleksandar Vučić, još nije donela odluku u vezi sa privatizacijom aerodroma, ali je najbliža modelu koncesije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mihajlović: Naći ćemo najbolje rešenje za Aerodrom "Nikola Tesla"

Izvor: Blic, 14.Dec.2016

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da Vlada Srbije još nije donela odluku u vezi s privatizacijom Aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu i da o tome još nije razgovarano...Mihajlovićeva je tokom rasprave u Skupštini Srbiji o Predlogu zakona...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.