Trostruko ubistvo i samoubistvo u Surčinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Mar.2011, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trostruko ubistvo i samoubistvo u Surčinu

BEOGRAD -

Cvijan Papulić, star 57 godina, iz Zvornika u Bosni i Hercegovini, ubio je danas oko 12 sati tri člana porodice Mićić u njihovoj porodičnoj kući u Surčinu, Srećka, starog 55 godina, Srđan (29) i trogodišnje dete i potom izvršio samoubistvo, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

Prema navodima MUP, Papulić, bivši pašenog Srećka Mićića, je posle svađe, u njih troje iz automatskog oružja ispalio smrtonosne hice i izvršio samoubistvo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Uviđaj je na licu mesta u Ulici palih boraca 1 u Surčinu obavio istražni sudija Višeg suda u Beogradu i specijalizovna služba Uprave kriminalističke policije Beograd.

U saopštenju MUP se dodaje da se okolnosti događaja još rasvetljavaju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trostruko ubistvo i samoubistvo u Surčinu

Izvor: EMportal, 22.Mar.2011

C.P. iz Zvornika danas je oko podne u beogradskoj opštini Surčin usmrtio tri člana jedne porodice, dva muškarca i dete, posle čega je izvršio samoubistvo, saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na EMportal...

Surčin: Ubio rođaka, njegovog sina i unuče, pa sebe

Izvor: Vesti-online.com, 22.Mar.2011

Trostruko ubistvo dede, oca i unuka u porodici Mićić danas u Surčinu počinio je Cvijan Papulić (57) iz Zvornika (BiH), koji je potom izvršio samoubistvo, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova...Kako je navedeno, na licu mesta je utvrđeno da je Papulić iz automatskog oružja, oko podneva,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Hladnokrvno likvidirao i trogodišnjeg dečaka

Izvor: Danas, 22.Mar.2011

U beogradskom naselju Surčin, oko 12,20 Cvijan Papović (57) iz Zvornika u Bosni i Hercegovini ubio je iz automatske puške svog rođaka, njegovog sina i unuka, a potom izvršio samoubistvo. Ubijeni su Srećko Mićić (57), njegov sin Srđan (30) i trogodišnji unuk Aleksa. Tragedija se odigrala u...

Nastavak na Danas...

Tragedija u Surčinu: Pobio sve muško

Izvor: Press, 22.Mar.2011

Krvavi pir - Cvijan Papulić (57) iz Zvornika ubio bivšeg pašenoga Srećka Mićića (56), njegovog sina Srđana (29) i unuka Aleksu (3), pa pucao sebi u glavu!

Nastavak na Press...

Pomahnitali bivši pašenog ubio dedu, sina i unuka, a zatim sebe

Izvor: Blic, 23.Mar.2011, 01:30

BEOGRAD - Srećka Mićića (57), njegovog sina Srđana (29) i trogodišnjeg unuka Aleksu juče je u njihovom domu u Surčinu iz automatske puške ubio Srećkov bivši pašenog Cvijan Papulić (57), koji je posle toga pucao u sebe. Niko od okupljenih komšija i rodbine nije mogao da sa sigurnošću kaže...

Nastavak na Blic...

Ubio trogodišnjeg dečaka, njegovog oca i dedu, pa sebe!

Izvor: Glas javnosti, 23.Mar.2011

BEOGRAD -  Stravičan pokolj u Surčinu!..Cvijan Papulić (57) iz Zvornika juče je nešto posle 12 časova automatskom puškom „kalašnjikov“ ubio Srećka (55), njegovog sina Srđana (29) i trogodišnjeg unuka Aleksu Mićića u njihovoj kući u ulici Palih boraca u Surčinu. Posle zločina monstruozni...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.