Ubio trogodišnjeg dečaka, njegovog oca i dedu, pa sebe!

Izvor: Glas javnosti, 23.Mar.2011, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio trogodišnjeg dečaka, njegovog oca i dedu, pa sebe!

BEOGRAD -  Stravičan pokolj u Surčinu!

Cvijan Papulić (57) iz Zvornika juče je nešto posle 12 časova automatskom puškom „kalašnjikov“ ubio Srećka (55), njegovog sina Srđana (29) i trogodišnjeg unuka Aleksu Mićića u njihovoj kući u ulici Palih boraca u Surčinu. Posle zločina monstruozni ubica, Srećkov bivši pašenog, presudio je i sebi hicem iz automatske puške u glavu.

- Čuli smo da je Srećka oterao u podrum i tamo pucao u njega. Srđan, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je spavao, strčao je da vidi šta se dešava, pa je i njega izrešetao. Zlikovac je zatim s puškom krenuo u dvorište, gde se mali Aleksa igrao. Srećkova žena Stevka je vikala: „Nemoj više! Dosta!“

Monstrum je hladno odgovorio: „Rekao sam da ću pobiti sve muško“ i pucao u njeno unuče. Posle je i sebe ubio u podrumu - kaže uplakana komšinica.

Telo mališana obliveno krvlju majka Jelena, koja je bila u kući, uzela je u naručje i krenula do komšija, koji su ih prevezli do Doma zdravlja u Surčinu.

- Aleksi je išla krv na usta, neko je vikao da mu podignu glavu. Utrčali su u ambulantu, a sve nas koji smo čekali isterali su napolje. Došao je i policajac. Posle smo čuli da je mali ubrzo umro, nije mu bilo spasa - rekla je meštanka Surčina koja se zatekla u ambulanti kad je žrtva doneta.

U kući su u vreme masakra bili i Srećkova žena Stevka, Srđanova supruga Jelena i jednogodišnja Jelenina i Srđanova ćerkica. Beba je spavala dok se sve dešavalo.

- Čulo smo detonaciju, pomislili smo da je eksplodirala plinska boca, pošto je Srećko radio sa automobilima. Došla sam i ušla u kuću. Videla sam Stevku kako iz podruma vuče mrtvog Srđana i kuka. Bilo je strašno, svuda je bilo krvi, bilo mi je muka - rekla je za Kurir komšinica koja je među prvima ušla u kuću.

 E. K.

Aleksa nije otišao u vrtić

Komšinica iz ulice Palih boraca kaže da je trogodišnji Aleksa redovno išao u vrtić, ali da ga kobnog dana tamo nisu odveli.

- Jadno dete! Samo se pitam zašto Aleksa? Kome je dete moglo nešto da zgreši. Nije mu se dalo ni u zabavište da ode, crna sudbina - priča komšinica brišući suze.

 

Osveta ostavljenog?

Brutalni ubica dovezao se do kuće Mićića svojim „renoom“ bosanskih tablica. Kako saznajemo, on je živeo na relaciji Petrovaradin kod Novog Sada - Zvornik.

- Ne mogu da verujem da je Cvele to uradio. U Petrovaradin je dolazio ponekad da obiđe ženu i dete, ali je već deset godina bio u vezi s mlađom ženom, sa kojom je živeo u Zvorniku. Ta devojka ga je ostavila, a on to nije mogao da preboli i zapretio je da će joj pobiti familiju, što je na kraju i uradio - kaže jedan Papulićev poznanik iz Petrovaradina.

Ubica ostavio oproštajno pismo

Kako Kurir saznaje, u automobilu kojim se Cvijan Papulić dovezao do Surčina pronađeno je oproštajno pismo. Pismo je napisano juče, a upućeno je njegovom sinu. U oproštajnoj poruci ubica savetuje sina da ne napravi grešku kao on, opisuje kako se zaljubio u devojku koja ga je ostavila i da će zbog toga napraviti glupost.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.