Beograd: Naoružan bombom oteo gradski autobus

Izvor: BKTV News, 09.Jan.2014, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Naoružan bombom oteo gradski autobus

Putnik koji je ušao u gradski autobus na liniji 56 u Žarkovu oko 12.50 najpre pretio da će razneti vozilo bombom, a potom je izvadio sekiru i pretio vozaču.

U dispečerskom centru GSP-a kažu da je putnik oteo autobus uz pretnju sekirom i bombom, i primorao vozača da ga vozi na Banovo Brdo umesto na Zeleni venac. Kada je autobus stigao na Banovo Brdo razjareni otmičar nije dopustio da putnici odmah izađu, već je sekirom razbio šoferšajbnu, piše Blic.
Na stanici je putnike zadržao par minuta a zatim je drama okončana. Na okretnici “Banovo brdo” napadača je privela policija.
Kako kažu u dispečarskom centru GSP-a reč je o privatnom autobusu, a u incidentu srećom nije bilo povređenih zahvaljujući pribranosti i putnika i vozača autobusa.
Izvor: Beta
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Oteo autobus prijeteći bombom i sjekirom

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jan.2014

BEOGRAD - Putnik naoružan sjekirom, i uz prijetnju da će bombom raznijeti gradski autobus u Beogradu, natjerao je vozača da ga vozi na Banovo brdo, a sve se završilo bez povrijeđenih.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.