Privremeno veće osuđuje napade na vozače GSP-a

Izvor: Blic, 09.Jan.2014, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privremeno veće osuđuje napade na vozače GSP-a

Privremeno veće Beograda osudilo je večeras incidente u kojima su ponovo napadnuti vozači Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) i izrazilo očekivanje da će policija pronaći nasilnike koji su ih izazvali.

- Privremeni organ će sprovesti najavljene mere u cilju zaštite vozača GSP od nasilnika u saradnji sa policijom i pravosudnim organima - navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Pročitajte još: Oteo pun autobus preteći sekirom i bombom: Putnici se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prvo smejali, a onda prestravili Završen protest vozača i kontrolora GSP na Zelenom vencu zbog učestalih napada Vozač autobusa na liniji 17 isprskan suzavcem!

Privremeno veće je ponovilo da će u narednom periodu sva vozila GSP-a dobiti kamere a da će u vozilima u kojima je zabeleženo najviše incidenata dežurati policajci u civilu.

Sve aktivnosti biće koordinisane sa policijom i pravosudnim organima kako bi nasilnici bili privedeni pravdi.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Privremeno veće osuđuje napade na vozače GSP-a

Izvor: Dzungla.org, 09.Jan.2014

Privremeno veće Beograda osudilo je večeras incidente u kojima su ponovo napadnuti vozači Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) i izrazilo očekivanje da će policija pronaći nasilnike koji su ih izazvali.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Policajci dežuraju u civilu na najfrekventnijim linijama

Izvor: Danas, 10.Jan.2014, 23:10

Miran protest devet sindikata Gradskog saobraćajnog preduzeća u kome je učestvovalo više od 200 radnika javnog gradskog prevoza, organizovan je juče na Zelenom vencu, zbog velikog broja napada na vozače i blagih kazni za napadače.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.