Slavlje Hrvata: Osvojen Dejvis kup!

Izvor: Mondo, 25.Nov.2018, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavlje Hrvata: Osvojen Dejvis kup!

Francuski dubl dao je u subotu nadu domaćinu da može do preokreta, ali je Marin Čilić doneo Hrvatskoj drugu "salataru" u istoriji.

Teniska reprezentacija Hrvatske se iz Lila vraća s trofejom Dejvis kupa!

Drugi put u istoriji, "vatreni" su osvojili popularnu "salataru" pošto je Marin Čilić sigurnom igrom protiv Lukasa Puja doneo i treći bod Hrvatima, dovoljan za osvajanje pehara pred francuskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << publikom.

Francuzi su u subotu trijumfovali u dubl okršaju dva tima, doneli nadu da je preokret moguć, ali je singl odneo prevagu.

U tri meča odigrana u finalu, Hrvatska nije ispustila nijedan set i zasluženo dolazi do trofeja, koji im je promakao pre samo dve godine u Zagrebu kada je Argentina bila snalažljivija i slavila je posle preokreta.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.