Hrvati slave, Čilić doneo drugu salataru! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2018, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati slave, Čilić doneo drugu 'salataru'! (video)

Dejvis kup reprezentacija Hrvatske osvojila je drugu titulu u pomenutom takmičenju koje će uskoro otići u istoriju.

Drugi put u istoriji Dejvis kup reprezentacija Hrvatske stigla je do "salatare" i tako označila kraj jedne ere u pomenutom takmičenju.

Hrvatska je stila do druge "salatare" trijumfom nad Francuzima rezultatom 3:1, a odlučujuću >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pobedu komšijama je doneo Marin Čilić u prvom singl meču trećeg dana velikog finala u Lilu.

Marin Čilić je danas savladao Luku Puja rezultatom 3:0 (7:6, 6:3, 6:3) i tako stavio tačku na finale Dejvis kupa koji će otići u istoriju usled osnivanja novog takmičenja.

"Vatreni" su prvi trofej u Dejvis kupu osvojili 2005. godine, a trinaest godina kasnije ponovo su bili najbolji zahvaljujući trijumfu nad Francuzima na stadionu "Pjer Moroa" u Lilu.

Dejvis kup odlazi u istoriju jer je nedavno u Londonu predstavljeno novo takmičenje koje će ga naslediti i koje će nositi naziv ATP Kup. Više o novoformiranom takmičenju mogli ste da čitate OVDE!

Croatia wins a second #DavisCup title!@cilic_marin defeats Lucas Pouille 76(3) 63 63 to clinch a 3-1 victory over France

🇫🇷1️⃣🆚3️⃣🇭🇷 #DavisCupFinal pic.twitter.com/QSjgi6pZyc

— Davis Cup (@DavisCup) November 25, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.