Posle Zvezde, i Partizan objavio svoj raspored u ABA ligi

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2020, 22:24

Posle Zvezde, i Partizan objavio svoj raspored u ABA ligi

Od Čačana do Splita.

Ako je nešto poznato posle današnjue onlajn sednice Skupštine ABA lige, to je raspored odigravanja mečeva u narednoj sezoni, ali termini tek treba da se potvrde.

Očekuje se da sezona počne oko 19. septembra, a u prvom kolu Partizan će dočekati novajliju u ligi, ekipu Borca iz Čačka. Crno-beli će i u drugom kolu biti domaćini, kada će im u goste doći podgorička Budućnost.

Preneli smo već tokom popodneva da će se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvi derbi, između Partizana i Crvene zvezde u novoj sezoni igrati u osmom kolu kada će Partizan domaćin, a Zvezda će u toj ulozi biti u 21. kolu.

Zvezdin raspored mogli ste da vidite OVDE, a u prilogu je kompletan raspored i Partizanovih mečeva u narednoj sezoni ABA lige.

-

Raspored utakmica #KKPartizan u @ABA_League

Datumi i satnice mečeva, biće određeni naknadno.#ABALiga pic.twitter.com/iScmDtDz8n

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) July 16, 2020
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BORAC STIŽE NA PREMIJERU: Ovo je kompletan raspored Partizana u ABA ligi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020, 10:16

Prvi Večiti derbi u osmom kolu...Poznat je kompletan Partizanov raspored u ABA ligi za sezonu 2020/21...Partizan startuje novu sezonu kod kuće i u prvom kolu dočekaće Borac iz Čačka..The Draw for the 2020/21 season has taken place today at the remote #ABALiga Assembly...Here are the Round 1 pairs!..Find...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.