Košarkaši Zvezde i Partizana zasadiće drvored na Novom Beogradu

Izvor: Blic, 25.Feb.2013, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Zvezde i Partizana zasadiće drvored na Novom Beogradu

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana posadiće u sredu, 27. februara, drvored u 61. bloku, u Ulici Dr Ivana Ribara 91 na Novom Beogradu.

- Sportisti će ujediniti snage na važnom zadatku očuvanja životne sredine i pokušaće ličnim primerom sadnje da motivišu i apeluju na sve građane da se odgovornije ponašaju prema prirodi i doprinesu podizanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svesti javnosti o važnosti očuvanja životne sredine - kažu u Sekretarijatu za zaštitu životne sredine.

Domaćin događaja biće Goran Trivan, gradski sekretar za zaštitu životne sredine.

Akcija sađenja drvoreda u kojoj će biti posađeno 36 stabala kuglastog jasena deo je projekta "Pošumi Beograd" koji se realizuje u okviru Strategije pošumljavanja Beograda usvojene 2011. godine.

Strategija predviđa da se u narednih 20 godina godišnje pošumi 5.000 hektara beogradske teritorije.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Večiti u akciji "Pošumi Beograd"

Izvor: B92, 26.Feb.2013, 14:43

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana učestvovaće u sredu u zajedničkoj akciji sadnje drvoreda u bloku 61 na Novom Beogradu..."Sportisti naša dva najtrofejnija košarkaška kluba ujediniće svoje snage na važnom zadatku očuvanja životne sredine i pokušaće ličnim primerom sadnje da motivišu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.