Pevačica Pink se izlečila od korona virusa

Izvor: Tracara.com, 04.Apr.2020, 09:42

Pevačica Pink se izlečila od korona virusa

Otkrila da se izborila Foto: PageSix Američka pevačica Pink otkrila je u petak uveče na instagramu da su ona i njen trogodišnji sin oboleli od virusa korona, ali da su se i izlečili. “Pre dve nedelje, moj trogodišnji sin Jameson i ja smo imali simptome COVID-19,” počela je ona. “Srećom, naš doktor je imao pristup testovima i ja sam bila pozitivna. Moja porodica je već bila u karantinu u domu i tako je bilo poslednje dve nedelje, po instrukcijama doktora. Pre nekoliko dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << smo ponovo testirani i hvala bogu, negativni smo,” dodala je. Pevačica je rešila da donira milion dolara za pomoć doktorima koji se bore protiv virusa. “U pokušaju da pomognem medicinskim radnicima koji su na prvim linijama fronta svakog dana, doniram 500 000 dolara Univerzitetskoj bolnici Temple u Filadelfiji, u ime moje majke Judy Moore, koja je tamo radila 18 godina,” objasnila je. Još pola miliona dolara donirala je gradu Los Anđelesu i njihovom kriznom fondu za borbu protiv virusa. The post Pevačica Pink se izlečila od korona virusa appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pevačica se oporavila ali je kivna: "Neuspeh naše vlade je što testiranje ne učini šire dostupnim"

Izvor: B92, 04.Apr.2020

Pevačica Pink je u petak na društvenim medijima rekla da su ona i njen sin proveli nedelju dana u izolaciji nakon pozitivnih testova na Covid-19, ali pre nekoliko dana oboje su se ponovo testirali i rezultati su bili negativni...Ona je rekla da su ona i 3-godišnji Džejmeson pre dve nedelje počeli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.