Pevačica se oporavila ali je kivna: Neuspeh naše vlade je što testiranje ne učini šire dostupnim

Izvor: B92, 04.Apr.2020, 09:45

Pevačica se oporavila ali je kivna: "Neuspeh naše vlade je što testiranje ne učini šire dostupnim"

Pevačica Pink je u petak na društvenim medijima rekla da su ona i njen sin proveli nedelju dana u izolaciji nakon pozitivnih testova na Covid-19, ali pre nekoliko dana oboje su se ponovo testirali i rezultati su bili negativni.

Ona je rekla da su ona i 3-godišnji Džejmeson pre dve nedelje počeli da pokazuju simptome kada su već bili u samoizolaciji.

Pink je rekla da je imala sreće što je doktor uspeo da ispita nju i njenog sina.

"Apsolutni neuspeh >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naše vlade je što testiranje ne učini šire dostupnim", napisala je na Tviteru.

Ona je rekla da testiranje mora biti dostupnije kako bi se "zaštitila naša deca, naše porodice, prijatelji i naše zajednice".

Dodala je da je donirala milion dolara - svaki po 500.000 dolara za hitni fond Univerzitetske bolnice Temple i za krizni fond gradonačelnika grada Los Anđelesa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.