Pevačica Pink objavila da je obolela od koronavirusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2020, 08:51

Pevačica Pink objavila da je obolela od koronavirusa

Poznata američka pevačica Pink objavila je danas da je pozitivna na korona virus, kao i da će donirati po 500.000 dolara za dve službe za hitne situacije.

Pink je u nizu tvitova navela da su ona i njen trogodišnji sin osetili simptome pre dve nedelje, nakon čega je testirana.

Dodala je da su članovi njene porodice već u kućnoj izolaciji i da su negativni na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << korona virus, prenosi AP.

Dobitnica Gremija zalozila se za slobodno i rasprostranjeno testiranje.

"Potpuna je lakrdija i neuspeh vlasti što testovi nisu pristupačniji, ova bolest je ozbiljna i stvarna, ljudi moraju da znaju da napada mlade i stare, zdrave i bolesne, bogate i siromašnje. Zato testovi moraju da budu široko dostupni, kako bismo zaštitili našu decu, porodice, prijatelje i zajednicu", istakla je Pink.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pink pozitivna na koronavirus i besna: Potpuna lakrdija i neuspeh vlasti!

Izvor: Story, 04.Apr.2020

Pink je danas putem društvenih mreža objavila da je pozitivna na koronavirus, a zatim oštro iskritikovala vlast i najavila milionsku donaciju Poznata američka pevačica Pink pridružila se listi slavnih ličnosti koje su obolele od infekcije Covid-19, koji uzrokuje novi soj koronavirusa. Ona je danas...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.