O predsedničkim izborima sredinom nedelje

Izvor: RTS, 01.Apr.2012, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O predsedničkim izborima sredinom nedelje

Predsednik Srbije Boris Tadić rekao da će u utorak ili sredu doneti odluku o tome da li će biti održani predsednički izbori.

Predsednik Srbije Boris Tadić najavio je da će u utorak ili sredu doneti odluku o tome da li će biti održani predsednički izbori.

Tadić je, prilikom posete kompaniji PKB, na pitanje novinara da li je doneo odluku o predsedničkim izborima rekao da će je doneti u utorak ili sredu i da će javnost o >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tome biti obaveštena.

Na insistiranje da precizira od čega zavisi ta odluka, Tadić je odgovorio: "To je sve što mogu da kažem".

Predsednik Tadić izjavio je da PKB treba da bude model za proizvodnju u stočarstvu i ratarstvu, kao i za sva ostala gazdinstva i individualne poljoprivrednike.

"Moramo da primenimo nova znanja i tehnologiju, jer samo znanje može da donese veće zarade i da osigura stabilniji život za ljude", rekao je Tadić tokom obilaska PKB-a.

Tadić je rekao da ne veruje u državu "brutalnog" liberalizma, ali ni u onu koja preuzima na sebe upravljanje preduzećima.

Kako je naveo, država je tu da pomogne preduzećima da premoste teško vreme i što je učinjeno u slučaju PKB-a i još nekoliko kompanija.

Predsednik Srbije je sa gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom posetio farmu krava i prisustvovao početku prolećne setve kukuruza na imanju PKB-a.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.