Ilić pozvao Tadića da popusti

Izvor: B92, 20.Apr.2011, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić pozvao Tadića da popusti

Beograd -- Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić pozvao predsednika Srbije Borisa Tadića da "popusti" i rekao da se nada da će se dogovoriti o izborima.

On je posetio u bolnici lidera SNS Tomislava Nikolića, koji je pre pet dana počeo štrajk glažu i žeđu, gde je rekao da se nada da će biti pronađeno rešenje povodom tog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << štrajka.

"Očekujem da će razum pobediti i da će Tadić, koji je izuzetno krut u ovome, popustiti i da će se naći dogovor oko izbora koji su Srbiji neophodni", rekao je Ilić novinarima.

"Čudi me što Tadić ne reaguje, ipak bi trebalo da problem prevaziđemo što pre. Predstoji Uskrs i nacija se ne sme dovesti u ovakvo stanje, kada Srbija treba da se raduje zbog velikog praznika", kazao je Ilić.

Nikolića je u isto vreme posetio i ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Konuzin, koji je zahtevao da Ilić napusti apartman u kojem leži Nikolić, kako bi sa predsednikom SNS nasamo razgovarao.

Konuzin nije davao izjave posle posete Nikoliću.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Uskrs

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Nikolić treba da prekine štrajk

Izvor: Mondo, 20.Apr.2011

Ivica Dačić pozvao Tomislava Nikolića da prekine štrajk, a Velimir Ilić pozvao Tadića da popusti.

Nastavak na Mondo...

Nikoliću ugrožene osnovne životne funkcije

Izvor: Blic, 20.Apr.2011

BEOGRAD - Tomislavu Nikoliću, koji pet dana štrajkuje žeđu i glađu ugrožene su osnovne životne funkcije, a lekari to još dugo ne mogu da nadomešćuju infuzijom, poslednji je izveštaj konzilijuma lekara koji leče Nikolića u Kliničkom boliničkom centru Novi Beogradu. Nikolića je danas popodne...

Nastavak na Blic...

Stanje Tomislava Nikolića pogoršano

Izvor: B92, 21.Apr.2011, 08:45

Beograd -- Pogoršano stanje Tomislava Nikolića. Naprednjaci optužuju RTS, B92 i "Blic" da vode kampanju protiv njihovog lidera...Nikolić štrajkuje glađu i žeđu nezadovoljan odnosom vlasti prema njegovom zahtevu o održavanju vanrednih parlamentarnih izbora...Član lekarskog konzilijuma, koji...

Nastavak na B92...

Dr Ilić: Stanje Nikolića zabrinjavajuće

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2011

BEOGRAD -..Član lekarskog konzilijuma, koji brine o zdravstvenom stanju lidera Srpske napredne stranke, Ljubomir Ilić izjavio je danas da je zdravstveno stanje Tomislava Nikolića veoma zabrinjavajuće zbog kontinuiranog štrajka žeđu, koji je ušao u šesti dan...Ilić je novinarima u Beogradskom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.