Izvor: RTS, 07.Dec.2022, 06:59

Kišovit dan u većem delu zemlje, temperatura do 14 stepeni

Očekuje nas kišovit dan. Najviše padavina se prognozira u zapadnim i centralnim predelima. Jedino će na jugu biti umereno oblačno sa sunčanim periodima. Ujutru na krajnjem severu -2 stepena, tokom dana od 4 stepena u Vojvodini do 14 na jugu. U Beogradu do 6 stepeni.
U većem delu Bačke i severnog Banata danas oblačno, suvo i hladno vreme. Slaba kiša se očekuje u ostatku Vojvodine, a više padavina će biti u zapadnoj i centralnoj Srbiji, Braničevskom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Borskom okrugu.

Duvaće slab do umeren severni i severoistočni vetar. U južnim delovima zemlje umereno oblačno sa sunčanim intervalima i toplije u odnosu na ostale predele s kratkotrajnom kišom lokalnog karaktera uz pretežno južni i jugozapadni vetar, koji će u planinskim predelima povremeno biti jak.
Najniža temperatura od -2 stepena na severu Vojvodine do 8 stepeni na jugu Srbije, a najviša od 4 stepena na severu do 14 stepeni na jugu i jugoistoku zemlje.
Zbog veće količine padavina, žuti meteo-alarm biće na snazi u Zapadnoj Srbiji, Šumadiji, Pomoravlju i u Istočnoj Srbiji.
Slično vreme i sutra – pretežno oblačno, mestimično sa kišom. Više padavina se očekuje u zapadnim i centralnim predelima, na severu suvo. Vetar slab do umeren severnih pravaca. Najniža temperatura od 2 do 5 stepeni, a najviša od 6 do 13 stepeni.
Oblačno i u petak, a oblaci će se zadržati i u subotu uz temperaturu do 18 stepeni.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.