Danas oblačno i ponegde kišovito

Izvor: Beta, 07.Dec.2022, 02:17

Danas oblačno i ponegde kišovito

U Srbiji će danas biti oblačno i mestimično kišovito vreme, sa temperaturom od minus dva na severu do 14 na jugu i jugoistoku zemlje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Više kiše biće u zapadnoj i centralnoj Srbiji, Braničevskom i Borskom okrugu, a na severu Vojvodine očekuje se uglavnom suvo vreme.Na jugu Srbije biće umereno oblačno sa sunčanim intervalima i toplije u odnosu na ostale predele, ali je lokalno moguća kratkotrajna kiša.U većem delu zemlje vetar umeren severni i severoistočni, na jugu južni i jugozapadni, u planinskim predelima povremeno jak.Najniža temperatura od minus dva na severu Vojvodine do osam na jugu Srbije, a najviša od četiri na severu do 14 stepeni na jugu i jugoistoku.U Beogradu će biti oblačno i hladnije s kišom i temperaturom od četiri do šest stepeni.Zbog biometeorološke situacije posebna opreznost savetuje s osobama sa disajnim i srčanim problemima. Razdražlјivost i bolovi u kostima i zglobovima su moguće meteoropatske reakcije. Neophodna je i pojačana pažnja u saobraćaju.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kišovit dan u većem delu zemlje, temperatura do 14 stepeni

Izvor: RTS, 07.Dec.2022

Očekuje nas kišovit dan. Najviše padavina se prognozira u zapadnim i centralnim predelima. Jedino će na jugu biti umereno oblačno sa sunčanim periodima. Ujutru na krajnjem severu -2 stepena, tokom dana od 4 stepena u Vojvodini do 14 na jugu. U Beogradu do 6 stepeni. . ...

Nastavak na RTS...

Danas oblačno i ponegde kišovito

Izvor: Danas, 07.Dec.2022

U Srbiji će danas biti oblačno i mestimično kišovito vreme, sa temperaturom od minus dva na severu do 14 na jugu i jugoistoku zemlje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.