Otvoren 42. Fest

Izvor: Studio B, 28.Feb.2014, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren 42. Fest

Premijerom filma „Top je bio vreo" u Centru Sava otvoren je 42. FEST na kome će, do 9. marta, biti prikazano 75 filmova.

Do sada je prodato oko 70 hiljada karata, saopštili su organizatori, a već su rasprodati „Grand Budapest hotel" Vesa Andersona i „Ninfomanka" Larsa Fon Trira.

Pored Centra Sava i ove godine FEST se održava i u Dvorani kulturnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << centra, Domu omladine, Domu sindikata i bioskopu Fontana.

Sledećih dana, do 9. marta, u pet bioskopskih sala biće premijerno prikazano 75 filmova u devet programskih celina, a gledaoci će moći da prate glavni program i u Novom Sadu, gde će takođe biti prikazan deo filmova.

Crvenim tepihom "Sava centra" ove godine prodefilovaće brojni gosti, među kojima su Rejf Fajns, Patris Lekont, Kristof Gans, Stiv Kugan, Stiven Frirs. Da je Fest i dalje omiljena manifestacija govori činjenica da je pre otvaranja

festivala prodato više od 70.000 karata.

Aplikacija "FEST 2014" dostupna je i za Android i za iPhone mobilne telefone, pa u svakom trenutku zainteresovani mogu da budu u toku sa programom i festivalskim vestima, najavila je Direkcija Festa.

 

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.