DO KRAJA JULA BIĆE KLIMATIZOVANO JOŠ 173 AUTOBUSA

Izvor: Kurir, 10.Jun.2011, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DO KRAJA JULA BIĆE KLIMATIZOVANO JOŠ 173 AUTOBUSA

BEOGRAD - Beograđane tokom predstojećih letnjih dana očekuje udobnija vožnja u autobusima Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd", pošto će, prema najavama iz tog preduzeća, do kraja jula, 173 autobusa dobiti klima uređaje.

U toku je postupak klimatizacije 173 autobusa, koji će biti završen tokom juna i jula, izjavio je generalni direktor GSP-a Mileta Radojević za "Beoinfo". Prema njegovim rečima, od 700 autobusa koji svakodnevno prevoze Beograđane, za sada je klimatizovano >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << njih 100.

Radojević je istakao da se klima uređaji neće ugrađivati u vozila koja su dotrajala i koja će se menjati za par godina i dodao da novi španski tramvaji i autobusi stižu sa klimama, kao i 83 nova trolejbusa, koja su već neko vreme na ulicama Beograda.

GSP će ubuduće nabavljati samo vozila sa klima uređajima, naglasio je Radojević, dodajući da je na raspisanom tenderu za nabavku 25 zglobnih i 10 solo autobusa, jedan od glavnih uslova klima uređaj u vozilu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.