27.07.2015 ::: Modernizovani Audi A3 (2016) imaće TFT instrument tablu

Izvor: AutoMagazin, 28.Jul.2015, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

27.07.2015 ::: Modernizovani Audi A3 (2016) imaće TFT instrument tablu

Sledeće godine, na tržište stiže veći facelift modela Audi A3, koji će doneti novu tehniku ispod "haube", ali i u enterijeru. Jedna od novina sigurno će biti instrument tabla ispred vozača, koja je kompletno izvedena u TFT tehnologiji...

Pogledajte test: Audi A3 2.0 TDI - Tri puta bolji.

Slično rešenje mogli smo da vidimo u modelima Audi TT, >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << u novoj generaciji modela Audi Q7, kao i u novom A4. Austrijski sajt Motoring, prenosi informaciju, da će neke verzije biti standardno opremljene ovakvom instrument tablom, dok će u drugim verzijama biti dostupna uz doplatu od 500 evra.

reklama

Na TFT instrument tabli, pored pokazivača broja obrtaja i brzine, nalaze se informacije i mapa iz navigacionog sistema, radio uređaj, internet, kao i razne opcije za podešavanje automobila.

Pogledajte: Novi Audi A4 (B9) je tu! Veći, lakši i luksuzniji.

Kao i kod Audija A4 ili Q7, verzije sa osnovnom motorizacijom i stepenom opreme i dalje će imati klasičnu analognu instrument tablu. Virtuelni kokpit postepeno će pronaći svoje mesto u svim modelima marke Audi.

Pogledajte: Audi Q7 (2015) konačno otkriven - smršao 325 kilograma!

Automagazin.rs

Nastavak na AutoMagazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.