Izvor: Radio Dunav, 21.Sep.2016, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBUDUĆE DIREKTAN PRENOS SEDNICA LOKALNOG PARLAMENTA

Sednice Skupština opštine Apatin će ubuduće biti prenošene uživo putem radio i tv signala, najavio je predsednik opštine Apatin, Radivoj Sekulić tokom gostovanja u emisiji Direktno na radio Dunavu.
Sekulić je rekao da se na ovaj potez lokalna samouprava odlučila jer građani nisu u dovoljnoj meri bili upoznati sa aktivnostima koje se dešavaju u lokalnom parlamentu.
- Iskustvo sa poslednjih nekoliko sednica je pokazalo da one treba da budu javne kako bi svi zainteresovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << građani mogli da čuju i vide stavove svojih predstavnika, rekao je Sekulić.
On je istakao da će se na ovaj način obezbediti transparentnost rada Skupštine, postići efikasnije delovanje odbornika ali i objektivno informisanje građana opštine Apatin.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Apatinci će opet gledati prenos sednica svog parlamenta

Izvor: Blic, 22.Sep.2016, 14:16

Sednice skupštin opštine Apatin, posle 12 godina opet će se uživo prenositi...Meštani će rad svojih odbornika pratiti na lokalnom TV kanalu a Radivoj Sekulić, predsednik opštine, istakao je da lokalna samouprava želi da ovim prenosima obezbedi transparentnost rada skupštine, veće zalaganje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.