U Apatinu održan sajam zapošljavanja

Izvor: 025info.rs, 27.Mar.2015, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Apatinu održan sajam zapošljavanja

Na sajmu zapošljavanja koji je održan u četvrtak 26. marta u Apatinu bila su prisutna 24 poslodavca sa ponudom od ukupno 180 radnih mesta, a preko 1200 tražilaca zaposlenja posetilo je sajam u nameri da pronađe posao.

U ponudi su bili poslovi tekstilnih manipulanata, magacionera, viljuškarista, administrativnih radnika, ekonomista, mehaničara na održavanju, obućara, šivača, krojača, hemijskih laboranata, servisera računara, vozača C i E kategorije, konobara, >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << građevisnkih tehničara, građevinskih inženjera, novinara, voditelja, spikera i mnogi drugi.

Kao što se i očekivalo najviše interesovanja je bilo za novog investitora "Flash SRB“ koji sa radom treba da počne u toku ovog proleća. Ovo je prva fabrika koja je izgrađena na prostoru Slobodne zone u Apatinu, a baviće se tkanjem, bojenjem i doradom tekstila. Planirano je da se u ovoj fabrici zaposli oko 200 radnika, te stoga ne čudi što je na ovom štandu bilo toliko zainteresovanih da se na razgovor sa poslodavcem čekalo i do sat vremena.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Pogledaj vesti o: Apatin,   Sajam zapošljavanja

Nastavak na 025info.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.