Izvor: 025info.rs, 20.Apr.2016, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Dunava večeras za titulu

"Dunav 2014" večeras ima priliku da pred svojim navijačima pobedi ekipu "Karađorđevo" iz Banatskog Karađorđeva i tako se plasira u Prvu regionalnu ligu. Poslednja utakmica u Drugoj regionalnoj ligi grupa Sever igra se večeras od 18 sati, u Apatinu. Gosti su izašli u susret Apatincima, jer je meč trebalo da se odigra u njihovom mestu.  Ukoliko i donedavni lider tabele "Veternik" i "Dunav"  pobede, Apatinci odlaze u viši rang viši rang takmičenja zbog boljeg međusobnog skora. 

Nastavak na 025info.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaši Dunava sutra za titulu

Izvor: 025info.rs, 20.Apr.2016

"Dunav 2014" sutra ima priliku da pred svojim navijačima pobedi ekipu "Karađorđevo" iz Banatskog Karađorđeva i tako se plasira u Prvu regionalnu ligu. Poslednja utakmica u Drugoj regionalnoj ligi grupa Sever igra se od 18 sati, u Apatinu. Gosti su izašli u susret Apatincima, jer je meč trebalo...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.