KOŠARKAŠKA LIGA SRBIJE: Napredak pao posle velike borbe

Izvor: Aleksinac.net, 10.Nov.2019, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOŠARKAŠKA LIGA SRBIJE: Napredak pao posle velike borbe

Užičani slavili posle produžetka

KK ''SLOBODA'' (UŽICE) - KK ''NAPREDAK JKP'' (ALEKSINAC)

103:101 (30:23;23:29;26:19;13:21;11:9)

U okviru 6.kola Košarkaške lige Srbije košarkaši Aleksinačkog Napretka večeras su gostovali Užičkoj Slobodi. U hali sportova ''Veliki park'', pred oko 300 gledalaca, Aleksinčani su pružili dostojan otpor favorizovanom domaćinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << koji je slavio tek posle dodatnih pet minuta.

Domaći su posle uvodne četvrtine konstantno vodili i postigli čak 30 poena za deset minuta. Košarkaši Napretka se konsoliduju u drugoj te na veliki odmor odlaze sa poenom zaostatka. Nastavak kao preslikan s početka meča te u jednom trenutku Užičani imaju 13 poena prednosti. Aleksinčani se nisu predavali i uspeli su da izbore produžetke.

Nažalost u dodatnih pet minuta smireniji su bili košarkaši Slobode te upisali četvrti trijumf, nanevši drugi poraz Aleksinčanima.

U redovima Napretka istakli su se Nikola Raičević, koji je za nepunih 18 minuta postigao 23 poena, uz 3 skoka i 2 asistencije. Slaviša Bogavac upisao je ''dabl-dabl'' za 39 minuta, uz 18 poena dodao je i15 skoka. Vukadin Petrović upisao je 11 a Aleksandar Ilkić 10 poena. Kod domaćih bolji od ostalih bio je Dimitrije Nikolić, za kog Aleksinčani nisu imali rešenja te im je ubacio 38 poena.

Razloga za tugovanje nema jer već narednog vikenda u hali sportova u Aleksincu stiže Zemunska Mladost, koja je večeras iznenadila Čajetinski Zlatibor.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Aleksinac.net...






Povezane vesti

KLS: Napredak pao posle velike borbe

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Nov.2019

KK Sloboda (Užice) - KK Napredak (Aleksinac) 103:101..(30:23;23:29;26:19;13:21;11:9)..U okviru 6.kola Košarkaške lige Srbije košarkaši Aleksinačkog Napretka su gostovali Užičkoj Slobodi. U hali sportova ''Veliki park'', pred oko 300 gledalaca, Aleksinčani su pružili dostojan otpor favorizovanom...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.