Lufthanza normalizuje letove poslije štrajka

Izvor: Capital.ba, 22.Mar.2015, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lufthanza normalizuje letove poslije štrajka

BERLIN, Aviokompanija Lufthanza objavila je danas da se vraća u normalu poslije četiri dana štrajka pilota koji se protive promjeni uslova odlaska u prijevremenu penziju. Letovi na srednjolinijskim i kratkolinijskim relacijama saobraćali su danas redovno, ali je manji broj dugolinijskih letova otkazan, rekao je portparol kompanije. Sindikat pilota „Kokpit“ (Cockpit) pozvao je prvobitno na 24-oročasovni >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << štrajk u srijedu, a zatim je produžavao štrajk koji je na kraju trajao četiri dana. Ovom obustavom rada pogođeno je ukupno 220.000 putnika, navela je Lufthanza. Beta

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Lufthansa: Avioni ponovno normalno lete nakon četiri dana štrajka pilota

Izvor: SEEbiz.eu, 22.Mar.2015

BERLIN - Inicijalno je sindikat pilota Cockpit pozvao na 24-osatni štrajk u srijedu, ali je on potom produživan na ukupno četiri dana.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.