AKO NOVAK IGRA, SVI DA ŠTRAJKUJU Šok izjava teniskog asa

Izvor: Press, 13.Jan.2022, 15:21

'AKO NOVAK IGRA, SVI DA ŠTRAJKUJU' Šok izjava teniskog asa

Iako je sud u Melburnu doneo presudu u korist Novaka Đokovića i omogućio mu da uđe u zemlju i priprema se za Australian open, situacija se i dalje ne smiruje.
Foto:pink
Spekuliše se da bi Novak ipak mogao da bude deportovan, a u medijima ga neki prozivaju i kritikuju, dok mu drugi pružaju podršku.
Među prve spada i Italijan Nikola Pjetranđeli, čovek koji je i u prethodnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << periodu imao samo reči kritike za najboljeg svetskog tenisera. On je i sada je dao prilično šokantnu izjavu.
Pjetranđeli je rekao da bi svi igrači trebalo da bojkotuju srpskog asa ako dobije šansu da odbrani trofej na grend slemu u Melburnu. Bivši svetski broj tri, dva puta šampion Rolan Garosa, pozvao je:
- Ako na kraju australijska vlada dozvoli Novaku da igra, svi ostali teniseri bi trebalo da štrajkuju i ostave ga samog - rekao je Pjetranđeli za italijanske medije.
On se protivi mogućnosti da igraju teniseri koji nisu vakcinisani, kao što je Đoković.
- Smatram da svi koji nisu vakcinisani ne smeju da uđu u Australiju. Svakako, nadamo se da će odluka biti što pre doneta, kako bi se zatvorila loša priča, u kojoj najgore prolazi Đoković, ali i Australijski teniski savez. Oni su sve učinili da ga vide na terenu - podvukao je Pjetranđeli juče.
Podsetimo, Đoković je bio uvršten u žreb za Australian open, a kao prvog rifala dobio je zemljaka, Miomira Kecmanovića.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Australian Open

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.