Srpski odbojkaši optimisti, sve ide po planu!

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2019, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski odbojkaši optimisti, sve ide po planu!

"Momci zaslužuju plasman", smatra Luburić.

Odbojkaški reprezentativci Srbije rekli su danas da ekipa igra sve bolje i da zaslužuje plasman na završni turnir Lige nacija, ali da mora da ide korak po korak.







"Možemo biti veoma zadovoljni, ekipa igra sve bolje. Sledi jedan od jačih vikenda i moramo veoma ozbiljno da pristupimo predstojećim utakmicama. Na nama je da se potrudimo jer ovi momci zaslužuju plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na završni turnir, pokazali su da mogu da iznesu prilično veliki teret", rekao je Dražen Luburić u Milanu.

Luburić i Nikola Jovović su se pridružili timu za predstojeće utakmice četvrtog vikenda Lige nacija koji će se igrati u Milanu.

"Odmorili smo se od puta i teških utakmica u Portugalu. Imamo mladu ekipu, željnu dokazivanja. Biće veoma teško u Milanu. Ima još šest utakmica do kraja, veoma bih voleo da odemo na završni turnir, ali sve to je još mnogo daleko. Za nas je najbolje da idemo utakmicu po utakmicu i da se pokažemo u najboljem svetlu", kazao je Jovović.

Srpski odbojkaši će u petak igrati protiv Italije, dan kasnije sa Poljskom, dok će u nedelju protivnik biti Argentina.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NIKOLA GRBIĆ PRED TURNIR U MILANU: Teški protivnici za bolje ugravanje

Izvor: Kurir, 20.Jun.2019, 16:23

Selektor srpskih odbojkaša Nikola Grbić rekao je da je cilj da ekipa nastavi da se uigrava i da će predstojeće tri utakmice u Italiji biti prava prilika za to.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.