Odbojkašice Klekapobednice Kupa tolerancije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2021, 13:34

Odbojkašice "Kleka"pobednice "Kupa tolerancije"

Odbojkašice ''Kleka'' pobednice su ''Kupa tolerancije'' koji se tokom vikenda održao u hali Sportskog centra ‘’Jezero’’ u Kikindi.

Klečanke su u finalu turnira savladale ekipu ‘’Drine’’ iz Zvornika u Republici Srpskoj. Treće mesto pripalo je novoformiranom kikindskom ženskom odbojkaškom klubu ‘’Kikinda 0230’’.

MVP turnira je Tamara Kisić, odbojkašica ‘’Kleka’’, za najboljeg servera proglašena je Katarina Oličkov, odbojkašica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ''Kikinde 0230'', najbolji primač je Gordana Šorak iz ‘’Drine’’, dok je njena klupska igračica Anica Tomić najbolji dizač.

Lola Nović iz ‘’Kleka’’ najbolji je smečer, najbolji bloker je Simona Stojanovska iz ‘’Janta voleja’’ iz Skoplja, dok je najbolji libero Jelena Pavlović iz ‘’Drine’’. Za najmlađu igračicu proglašena je Jovana Damjanac iz ‘’Kleka’’.

Na turniru u Kikindi učestvovali su u i ‘’Janta volej’’ iz Skoplja, ekipa iz Rume i ''Mladi radnik'' iz Požarevca. Kup tolerancije održan je u organizaciji Odbojkaškog saveza Severnobanatskog okruga, pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, u saradnji sa Gradom Kikinda.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.