Niški odbojkaši dočekuju lidera tabele

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jan.2017, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški odbojkaši dočekuju lidera tabele

Odbojkaški klub Vojvodina, vodeći tim Superlige, gostovaće OK Nišu u hali “Čair” u petak, 13. januara, od 18:30 sati. U poslednje 2 sezone, koliko igraju u istom rangu takmičenja sa Vojvodinom, Nišlije nisu uspele da oduzmu ni set izabranicima Nedžada Osmankača.

Novosađani su meč u evropskom CEV kupu odigrali 11. januara, pa je umor faktor na koji ekipa sa Čaira može da računa. Ipak, ni u njihovom taboru situacija nije idealna, jer su tokom praznične pauze >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << imali mnogo problema sa povredama i bolestima, navodi trener Nišlija Dragan Svetozarević.

Kapiten Predrag Pržić neće nastupiti sutra. Imamo period u kome nismo igrali ni prijateljske ni oficijalne utakmice zbog svih tih problema. Vojvodina je jako ozbiljna ekipa sa velikim uspesima i u našoj ligi i u Evropi. Umorni su, ali to su sve mladi igrači koji nisu istrošeni - kaže Svetozarević.

Okršaj 11. kola Superlige tim Dragana Svetozarevića dočekuje na 6. mestu, sa jednakim odnosom pobeda i poraza, dok su Vojvođani izgubili samo jednom i to od ekipe Novog Pazara.

Cena ulaznice je 100 dinara.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.