Kolaković: Moramo da podignemo nivo odgovornosti

Izvor: Blic, 23.Nov.2011, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolaković: Moramo da podignemo nivo odgovornosti

Posle tri poraza na startu Svetskog kupa, odbojkaški reprezentativci Srbije u četvrtak od 10 časova i 20 minuta igraju protiv selekcije domaćina, Japana.

"Ovaj meč ima svoju specifičnost: prvi put ćemo igrati pred punim tribinama i to protiv domaćina koji je uvek motivisan, protiv bilo koga da igra. Zbog njihove ambicioznosti i agresivnosti opasan su rival za svaku reprezentaciju, pa morate dobro da igrate ako želite da ih pobedite. Moramo da podignemo i nivo igre >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u odnosu na prethodne mečeve, ali i nivo odgovornosti”, rekao je selektor "orlova” Igor Kolaković.

Sa strategom naše nacionalne selekcije se složio i srednji bloker Dragan Stanković.

"Ne bih ništa pričao o Japanu, više bih želeo da se mi vratimo u neku normalu i da igramo onako kako znamo da igramo. Ako to bude slučaj, neće nam uopšte biti bitno ko je prekoputa. Japanci, naravno, više od svega žele da pre svega pobede neku evropsku ekipu, igraće bez straha, a u prva tri kola pokazali su da su tim od kog sve ekipe treba da se pribojavaju”, rekao je Stanković.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.