Izvor: B92, 18.Feb.2024, 09:30

iPhone 16 bi mogao da ima prepoznatljiv dizajn

Predstojeći iPhone 16 bi mogao da implementira novi dizajn, koji izuzetno podseća na iPhone 11, ali sa redizajniranim kamera modulom.

Standardni iPhone nije pretrpeo velike dizajnerske promene još od iPhone 11 verzije. Apple jeste ispolirao izgled, dodao je nove boje i promenio raspored kamera, ali je osnovni dizajn ostao isti.

To bi moglo da se promeni sa iPhone 16 modelom. Pojavili su se renderi, koji sugerišu da Apple razmatra odbacivanje trenutnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dizajna i umesto njega će implementirati novi i manje uzbudljiv izgled.

Sistem sa dijagonalnom kamerom, koji smo imali kod iPhone 15 modela, mogao bi biti zamenjen onim koji podseća na iPhone 11.

Apple Hub, koji je izvor ovih rendera, kreirao je dizajn na osnovu procurelih informacija i glasina koje su se do sada pojavile. Opcije boja, prikazane na renderima, su sa iPhone 15 modela.

Renderi za iPhone 16 pokazuju vertikalno postavljene kamere, kao kod iPhone 11 modela. Apple nije zvanično potvrdio informacije o promenama dizajna, a njihova potvrda se ne očekuje pre septembra 2024. godine.

Ovakav dizajn su u međuvremenu potvrdili i drugi izvori, koji na društvenim mrežama objavljuju svoje projekcije onoga što bi Appl mogao da predstavi kasnije tokom godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na B92...






Povezane vesti

iPhone 16 bi mogao da ima prepoznatljiv dizajn

Izvor: B92, 18.Feb.2024

Predstojeći iPhone 16 bi mogao da implementira novi dizajn, koji izuzetno podseća na iPhone 11, ali sa redizajniranim kamera modulom.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.