Stigle prve žalbe na nove Iphone telefone

Izvor: Radio 021, 26.Sep.2018, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigle prve žalbe na nove Iphone telefone

Apple-ovi najnoviji i najskuplji telefoni su napokon u rukama brojnih korisnika, a sa odlaskom prvih uređaja stigli su i prvi prigovori.

Korisnici se žale na slab signal. Apple-ov najnoviji i najskuplji telefoni iPhone XS i XS MAX imaju problem sa pronalaženjem mreža. Uređaj, prema rečima brojnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << korisnika Apple Support foruma i Reddita, naglo gubi Wi-Fi signal, kao i mobilni signal - i to bez očiglednog razloga.

iPhone čak estetski "pati" zbog ugradnje još jedne "crte" za antenu, ali prema svemu sudeći, ni ona nije dovoljna. Tehno stručnjaci pretpostavljaju da je za slab signal odgovoran sam uređaj, a ne lokalna mreža (kao što se prvobitno pretpostavljalo).

Po njima ovaj problem uzrokuje ili softver ili sam hardver antene. Ako je reč o softverskoj grešci, Apple će je rešiti jednostavnim update-om. Ako je reč o neispravnoj anteni, to će biti mala katastrofa za Apple koja uključuje veliki broj vraćenih telefona.

Apple za sada ćuti.

Autor: Tportal

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.