Počnite da štedite: Appleov novi iPhone će biti najskuplji dosad

Izvor: B92, 11.Feb.2017, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počnite da štedite: Appleov novi iPhone će biti najskuplji dosad

Appleov sledeći iPhone mogao bi da siti oznaku X i sigurno će biti najbrži i najsnažniji do sada. Ali, sudeći po glasinama koje se pojavljuju svakog dana na internetu, imaće i niz novih karakteristika koje prethodni modeli nisu imali.

Sve to ima i svoju cenu, a prema najnovijim informacijama iPhone 8 (ili kako će se već zvati) koštaće najviše do sada. Kako saznaje Fast Company, korisnici će za ovaj model >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najverovatnije morati da izdvoje više od 1000 dolara. Time će početi da se približavaju i raznoraznim luksuznim preradama.

Za rast cene glavni krivac mogao bi da bude veći i zakrivljeni OLED ekran, koji je i dvostruko skuplji od LCD-a koji se trenutno koristi. Taj 5.8-inčni model bi trebalo da ima više memorije i snažnija bateriju, što će još podići cenu. S druge strane, najskuplji iPhone 7 Plus je i dosad bio prilično blizu te cene.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Skup "kao đavo": Ako želite novi ajfon, odmah počnite da štedite (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 11.Feb.2017

Eplov sledeći ajfon mogao bi da nosi oznaku X, sigurno će biti najbrži i najsnažniji do sada...Sve to ima i svoju cenu, a prema najnovijim informacijama iPhone 8 (ili kako će se već zvati) koštaće najviše do sada. Kako saznaje "Fast Company", korisnici će za ovaj model najverovatnije morati...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.