Ovo će biti NAJJEFTINIJI novi Ajfon U 2019! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2019, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo će biti NAJJEFTINIJI novi Ajfon U 2019! (VIDEO)

Značajan model za Epl!

Ajfon XR je tokom prvog tromesečja 2019. bio najprodavaniji mobilni telefon u SAD i mnogim drugim delovima sveta.

Kao takav, kompaniji Epl je veoma bitan, pa se na novom modelu, koji će ga zameniti već uveliko radi. Ranije su "procurele" informacije o modelima Ajfon XI i Ajfon XI Maks, a sad je "procureo" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Ajfon XR za 2019. godinu.

I dalje vidimo četvrtastu izbočinu, ali sa dve kamere ovog puta. Ajfon XR 2019 ima ekran od 6.1 inč, iste dimenzije, ali tanje kućište, od samo 7,8 milimetara.

Pretpostavlja se da će kamera biti preuzeta sa modela Ajfon XS, koju čine dve kamere od 12 megapiksela - jedna osnovna i druga telefoto.

Poslednje što je ovoga puta otkriveno je novi USB Type-C priključak i brzo punjenje od 18W, što se poklapa sa prethodno "procurelim" objavama, preosi Mob&IT.

Dizajn Ajfona XI, XI Maks i Ajfona XR potvrdili su i proizvođači dodatne opreme, čije se providna kućišta, odnosno silikonske maske, poklapaju se sa dizajnom, koji vidimo i u ovom videu.

Važno je napomenuti da će Ajfon XR za 2019. godinu biti najjeftiniji Ajfon ove godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.