Novi softver za iPhone u Hondi, Mercedesu i Nissanu

Izvor: B92, 27.Avg.2013, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi softver za iPhone u Hondi, Mercedesu i Nissanu

Vlasnici automobila ova tri poznata svetska proizvođača biće među prvima koji će imati korist od softvera novog iPhone uređaja čija se premijera očekuje u septembru.

Sledeća generacija popularnog smartphone uređaja kompanije Apple trebalo bi da donese i značajna poboljšanja kad je reč o integraciji iPhonea u automobil.

Novi iPhone >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koristiće operativni sistem iOS7. Prema prvim informacijama unapređeni softver biće do sada najnapredniji i kada se radi o povezivanju smartphone uređaja u vozilima.

Vozači će pomoću aplikacije moći glasovnim komandama da kontorišu brojne funkcije na svojim iPhone spravama, poput puštanja muzike, telefonskih poziva... Biće im omogućeno i da preslušavaju SMS poruke, ali i da ih šalju tako što će ih diktirati pomoću softvera za prepoznavanje glasa.

Honda, Mercedes i Nissan već su izrazili nameru da primene novi program u svojim automobilima, dok će ga BMW integrisati u svoj već postojeći ConnectedDrive softver. Rezultate saradnje kompanije Apple i proizvođača automobila trebalo bi da vidimo već na modelima za 2014. godinu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novi softver za iPhone u Hondi, Mercedesu i Nissanu

Izvor: Capital.ba, 28.Avg.2013, 07:45

NJUJORK, Vlasnici automobila ova tri poznata svjetska proizvođača biće među prvima koji će imati korist od softvera novog iPhone uređaja čija se premijera očekuje u septembru. Sljedeća generacija popularnog smartphone ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.