Novi iPhone od stakla + Sve što znamo o iPhone 7!

Izvor: Mondo, 10.Avg.2016, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi iPhone od stakla + Sve što znamo o iPhone 7!

Verovali ili ne - dobro obavešteni izvori tvrde baš to - spremite se za stekleni iPhone!

IT zajednica usijala se nakon što su objavljena saznanja dobro obaveštenih Apple "insajdera" o tome kako će iPhone 8 ili kako će se već zvati novi model predstavljen u 2017. godini, biti staklen i potpuno novog dizajna.

Iako nam s ove razdaljine to zvuči >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << gotovo nemoguće, GSM Arena i The Next Web objavili su upravo to, kao i da je iPhone 7 Pro, odnosno treći iPhone model koji je trebalo da bude najavljen ove godine u septembru "ubijen" i da se neće pojaviti.

I u Srbiji zaključavaju iPhone i traže otkup!

Sad smo SVE videli - ovo je iPhone 7!

Da drama bude veća, Apple je odluku o ukidanju iPhone 7 Pro uređaja doneo mesec dana pred njegovo predstavljanje, koje bi moglo da se dogodi 7, 9. ili 16. septembra. Zapravo, da li je ukinut Pro ili Plus model saznaćemo uskoro, ali je sigurno da stižu samo dva iPhone uređaja, kao i da će jedan imati dvostruku kameru.

Glasine o staklenom iPhone uređaju potekle su od samog Apple-a, koji sprema proizvodne pogone u Arizoni za proizvodnju safirnog stakla, ali i od Foxconn fabrike u Kini, koja na sve načine želi da dobije taj posao - proizvodnje staklenog iPhone telefona - i već od prošle godine sa Apple kompanijom radi na prototipu kućišta od tog materijala.

Stakleni iPhone trebalo bi da se pojavi na desetogodišnjicu iPhone uređaja, koja će tokom 2017. biti obeležena širom sveta.

Prvo pojavljivanje novog A10 čipa

Novi čip je upravo procureo na mutnoj fotki i, očekivano, zove se A10. Trebalo bi da ima 3 GB RAM, dvojezgarni procesor s najmanje 1.9 GHz i unapređenu grafiku, objavila je Phone Arena. Čip možete videti u galeriji slika iznad.

iPhone 7: Sve što znamo do sada:

- Zvaće se iPhone 7 ili iPhone 6SE

- Nećemo videti tri nova modela, nego dva

- Ime drugog telefona biće Plus ili Pro

- Neće imati 3.5 mm ulaz za sluške, nego Lightning port

- Imaće stereo zvučnike

- Home taster će biti kapacitivan, osetljiv na dodir (ne dugme)

- Antene će biti drugačije, pratiće ivice uređaja, neće ga seći

- Jedan će biti dijagonale 4.7, drugi 5.5 inča

- Veći model će imati dve kamere na poleđini

- Dolaze sa A10 čipom

- Stiže crna boja kućišta

- Telefon će i dalje imati izbačenu kameru i

- Premijera je u septembru (7, 9. ili 16. u mesecu).

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku, Twitteru i Instagramu.



Izvor: Bshop Kuwa.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.