Baterija će na iPhone 6s telefonu trajati duže

Izvor: Mondo, 03.Jul.2015, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baterija će na iPhone 6s telefonu trajati duže

Kako se predstavljanje novog modela bliži, sve više i više inforamcija se pojavljuje u vezi sa novim iPhone modelom.

Foto: GSM Arena iPhone 6s

Fotografije koje su se pre nekoliko dana pojavile prikazuju kako kućište telefona izgleda, a izgleda gotovo identično kao iPhone 6. Mada, dolazi sa nešto drugačijim unutrašnjim komponentama. Ovi detalji dolaze sa sajta 9to5Mac koji je dosada uglavnom imao tačne informacije, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Mashable.

Na fotografijama koje su se pojavile ne vide se nikakve promene na kućištu. Ukoliko su fotografije legitimne, sve promene u vezi sa debljinom, dužinom ili širinom nije moguće primetiti. Ovo i nije neko iznenađenje, imajući u vidu da je ovo godina „s“ modela koja tradicionalno skoro i da nema promena u dizajnu.

Naravno, Apple može da napravi određena prilagođavanja pre zvaničnog predstavljanja. Ovo ne isključuje spoljne prepravke koje bi mogle doći do iPhone modela sa ekranom od 5.5 inča.

Takođe, nedostaje dual-lens kamera sistem. Na fotografijama se vidi isti redosled rupa za kameru, mikrofon i blic kao na trenutnom modelu, što znači da od novog kamera sistema neće biti ništa. Rupe zvučnika i mesto lightning konektora su na istom mestu, kao i na prethodnom.

Sve u svemu, čini se da će najveće promene biti „ispod haube“. 9to5Mac navodi da će iPhone 6s duplirati LTE brzine zahvaljujući novom Qualcomm modemu. Ovo znači da će i trajanje baterije biti duže. U izveštaju se navodi i da je matična ploča uža, što nagoveštava veću bateriju.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.