Zvezdi 2,7 miliona od pobede nad Olimpijakosom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2019, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi 2,7 miliona od pobede nad Olimpijakosom

Fudbalski klub Crvena zvezda pobedom nad grčkim Olimpijakosom od 3:1 u Ligi šampiona zaradio je 2,7 miliona evra kao nagradu Uefe.

Na već zarađenih 15,2 miliona, zbog samog plasmana u elitno takmičenje, crveno-beli su dodatno "pojačali" prihod i uradili istu stvar kao prošle godine trijumfom nad kasnije prvakom Evrope Liverpulom (2:0).

Na sve to nisu uračunati prihodi od ulaznica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << marketinga, TV prava, ali i dva miliona na osnovu 10-godišnjeg koeficijenta.

Tim Vladana Milojevića sada je drugi na tabeli B grupe sa tri boda, prvi je Bajern sa šest, a Olimpijakos i Totenhem po jedan.

Crvena zvezda sledeći meč u Ligi šampiona igra 22. oktobra u Londonu protiv Totenhema.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdi 2,7 miliona od pobede nad Olimpijakosom

Izvor: RTV Pink, 01.Okt.2019

Fudbalski klub Crvena zvezda pobedom nad grčkim Olimpijakosom od 3:1 u Ligi šampiona zaradio je 2,7 miliona evra kao nagradu Uefe.

Nastavak na RTV Pink...

PARICE NA MARAKANI: Evo koliko je Zvezda zaradila od trijumfa nad Olimpijakosom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2019

Uspeh koje se vrednuje evrima...Crvena zvezda pobedom nad Olimpijakosom od 3:1 (izveštaj pročitajte OVDE) u Ligi šampiona zaradila je 2,7 miliona evra kao nagradu UEFA...Na već zarađenih 15,2 miliona, zbog samog plasmana u elitno takmičenje, crveno-beli su dodatno "pojačali" prihod. Na ovo će...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

„TAJFUNOM“ DO TROJKE: Zvezda posle preokreta savladala Olimpijakos

Izvor: Večernje novosti, 02.Okt.2019, 01:02

Olimpijakos je prvi poveo, ali je Crvena zvezda sjajnom igrom u drugom poluvremenu nadoknadila zaostatak i došla do pobede KAO da ih je nosio „tajfun“ do fantastične trojke. Veliki preokret napravili su beogradski crveno-beli na „Marakani“. Dragim gostima priređen je...

Nastavak na Večernje novosti...

Šta je sve Zvezda dobila pobedom nad Olimpijakosom?

Izvor: OkRadio.rs, 02.Okt.2019

Fudbalski klub Crvena zvezda zaradio je 2,7 miliona evra zahvaljujući pobedi nad Olimpijakosom od 3:1 u Ligi šampiona. Na već zarađenih 15,2 miliona, zbog samog plasmana u elitno takmičenje, crveno-beli su dobili još jednu nagradu od UEFA.   Zarada srpskog šampiona od najjačeg evropskog...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.