VELIKI Mitrović: Nije hteo da se svađa, dao za pobedu!

Izvor: Mondo, 29.Dec.2018, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI Mitrović: Nije hteo da se svađa, dao za pobedu!

Abubakar Kamara je imao žarku želju da šutira penal, oterao je sve oko sebe i - promašio, da bi Aleksandar Mitrović svog saigrača spasao od etikete tragičara sjajnim golom u nadoknadi.

Često su za njega govorili da je "luda glava", ali definitvno je sazreo - i ljudski i fudbalski - i to može da vidi svako ko gleda njegove partije ove sezone!

Aleksandar Mitrović je u 91. minutu meča protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Hadersfilda šutirao iz prve u kontri i pogodio za pobedu svog tima (1:, a koju je u pitanje doveo bezobrazan potez njegovog saigrača Kamare, samo desetak minuta ranije, kada se svađao sa saigračima oko jedanaesterca.

Lopta je posle kornera pogodila jednog igrača Hadersfilda u ruku, sudija je pokazao na "belu tačku", a Kamara nije imao dilemu da je na njemu da ga izvede.

Prišli su mu Kalum Čembers i Tom Kerni s porukom da ima boljih od njega za taj posao, tu je bio i Mitrović, ali je Francuz bio svojeglav i promašio.

Posle silne diskusije jedino mu je pre penala prišao Mitrović i dao mu podršku, bodrio ga da pogodi za vođstvo Fulama, iako je bolji izvođač penala, međutim ni to mu nije pomoglo pošto je šutnuo katastrofalno.


Kamara ipak nije bio potpuni tragičar ovog meča pošto ga je Mitrović spasao u nadoknadi vremena, za osmi gol ove sezone, i pobedu kojom su "terijere" zakucali za dno.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitrović poslao "Terijere" na crnu stranu istorije (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Dec.2018

Četa Dejvida Vagnera u očajnoj formi...Fulam je iskoristio činjenicu da Hadersfild odavno ne zna za trijumf, odigrali su dobro puleni Klaudija Ranijerija i zasluženo savladali sa 1:0...Junak je bio Aleksandar Mitrović, kojem najpre Kamara nije dozvolio da šutira penal, koji je potom sam promašio....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.