Tužilac: Istrage traju duže nego što sam očekivao

Izvor: Beta, 10.Jan.2013, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilac: Istrage traju duže nego što sam očekivao

CIRIH, 10. januara 2013. (Beta-AP) - Tužilac Svetske fudbalske federacije (Fifa) Majkl Garsija izjavio je u četvrtak da čišćenje korupcije iz sporta traži više vremena nego što je očekivao.

On je do..

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FIFA - Korupcija baš veliki problem...

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2013

Tužilac Svetske fudbalske federacije Majkl Garsija izjavio je danas da čišćenje korupcije iz sporta traži više vremena nego što je očekivao.

Nastavak na Sportske.net...

Tužilac FIFA: Istrage o korupciji traju duže nego što sam očekivao

Izvor: Blic, 10.Jan.2013

Tužilac Svetske fudbalske federacije (FIFA) Majkl Garsija izjavio je da čišćenje korupcije iz sporta traži više vremena nego što je očekivao...On je dodao da će biti još više posla kada se uskoro bude otvorila linija za prijavljivanje i otkrivanje slučajeva korupcije..."Obrađivanje slučajeva...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.