Izvor: Beta OMS, 24.Avg.2014, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SK 2, PONEDELJAK, 25. AVGUST, 19.30 SATI, DIREKTAN PRENOS GALATASARAJ – FENERBAHČE

U borbi za Superkup Turske sastaće se najveći istanbulski rivali - Galatasaraj i Fenerbahče. Ovo nije samo fudbalsko rivalstvo, ovo je mnogo više od toga. Ovo je i versko i komšijsko rivalstvo. Galatasaraj predstavlja hrišćanski, evropski deo Istanbula, dok je Fenerbahče ponos muslimanskog, odnosno azijskog dela ovog neverovatnog grada.

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Superkup Turske: Bez Drogbe, ali uz brojne zvezde

Izvor: Blic, 24.Avg.2014

U borbi za Superkup Turske u ponedeljak će se sastati najveći istanbulski rivali - Galatasaraj i Fenerbahče...Ovo nije samo fudbalsko rivalstvo, ovo je mnogo više od toga. Ovo je i versko i komšijsko rivalstvo. Galatasaraj predstavlja hrišćanski, evropski deo Istanbula, dok je Fenerbahče ponos...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.