Ronaldo se oglasio odmah posle El Klasika! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2020, 22:28

Ronaldo se oglasio odmah posle ''El Klasika''! (foto)

Kako da bude ravnodušan posle svih onih godina...

Fudbalski vikend u Evropi obeležio je ''El Klasiko'', koji je večeras Real kao gost rešio u svoju korist protiv Barselone, rezultatom 3:1.

Mnogima nedostaju dvoboji Lea Mesija i Kristijana Ronalda od kada je Portugalac otišao iz Reala u Juventus, ali nema sumnje da se on i dalje raduje pobedama kraljevskog kluba, pogotovo protiv najvećeg rivala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
To se jasno vidi i iz njegove najnovije objave na Tviteru, gde je objavio svoju fotografiju, uz poruku koja simbolizuje njegov poklič prilikom postizanja golova, a sve to je objavio nedugo po završetku večerašnjeg ''El Klasika''.

-

-

Siiiiiiiiiii💪🏽 pic.twitter.com/KwWODF5e6N

— Cristiano Ronaldo (@Cristiano) October 24, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kristijano - Utorak je dan odluke, žestoko navijao u izolaciji!

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2020, 11:19

Ronaldo čeka, videćemo hoće li biti u stanju da produbi krizu Barselone....Kristijano Ronaldo je i dalje u izolaciji. U petak je na još jednom testu bio pozitivan, a poslednja nada je u utorak. Tada će biti odrađen još jedan test, ako je izlečen biće u timu protiv Barselone u sredu...Portugalac...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.