Kristijano - Utorak je dan odluke, žestoko navijao u izolaciji!

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2020, 11:19

Kristijano - Utorak je dan odluke, žestoko navijao u izolaciji!

Ronaldo čeka, videćemo hoće li biti u stanju da produbi krizu Barselone...

Kristijano Ronaldo je i dalje u izolaciji. U petak je na još jednom testu bio pozitivan, a poslednja nada je u utorak. Tada će biti odrađen još jedan test, ako je izlečen biće u timu protiv Barselone u sredu.

Portugalac nema simptome, ali ako je zaražen jasno ne može ni da trenira sa ekipom. Dosadno mu je, promenio je opet imidž, ošišao se na kratko, a juče je bio uz bivši klub >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << protiv Barselone.

"Siiiiiiii", napisao je Ronaldo na svom Tviter nalogu posle trijumfa Reala u "El Klasiku".

Hoće li biti sposoban da u sredu produbi krizu Barse, zavisi od korone.

Juventus večeras čeka Veronu, Pirlo ne razmišlja o Ronaldu, probaće tandem Dibala-Morata, posle četiri i po godine Argentinac i Španac, sjajni prijatelji će ponovo igrati zajedno.

Siiiiiiiiiii💪🏽 pic.twitter.com/KwWODF5e6N

— Cristiano Ronaldo (@Cristiano) October 24, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.