Milan ne da Poljaku devetku, evo i zbog čega!

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2019, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan ne da Poljaku "devetku", evo i zbog čega!

Pjontek predstavljen na "San Siru", evo koji broj će nositi na leđima.

Fudbalski klub Milan je juče obelodanio da je novi igrač kluba sa "San Sira" postao poljski internacionalac Kšištof Pjontek.

Stigao je iz Đenove, kao zamena za Iguaina, koji je vraćen u Juve sa pozajmice, samo da bi se preselio u Čelsi.

Poljak je prava senzacija u Seriji A ove sezone, stigao je letos u Đenovu za par miliona, postigao je 13 golova u ligi, drugi je strelac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << takmičenja.

"Rosoneri" su ga platili oko 40 miliona evra sa sve bonusima, a danas je Pjontek po prvi put kao igrač Milana govorio za medije.

Jedna rečenica je odjeknula.

"Rođen sam spreman. Učiniću sve da vratim Milan u Ligu šampiona", istakao je Pjontek.

Osim njega, na konferenciji za medije govorili su i sportski direktori Leonardo i Maldini, kao i izvršni direktor kluba Ivan Gazidis.

Leonardo je između ostalog govorio i o broju koji će Pjontek nositi na leđima u novom klubu.

Poljak je želeo "devetku", evo šta je dobio.

"Želeo je dres sa brojem devet, ali mišljenja smo da to mora da se zasluži, pa smo mu umesto toga dali dres sa brojem 19", izjavio je Leonardo.

Dakle, Pjontek dolazi kao jedan od najboljih strelaca Serije A, ali su u Milanu ostali na zemlji, Poljak će morati da da sve od sebe kako bi poneo legendarni broj.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pre tačno godinu dana Pjontek je nosio dres Krakovije: Nisam mislio da ću ikada doći u Milan, a sada pored mene stoji Paolo Maldini

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jan.2019

Kšištof Pjontek je odisao samopouzdanjem konferenciji za medije nakon potpisivanja ugovora sa Milanom. Doskorašnji napadač Đenove kaže da će učiniti sve da postigne pogodak na svakoj utakmici i da Rosonerima obezbedi plasman u Ligu šampiona. Poljak kaže da je očekivao interesovanje drugih...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.