Pjontek tražio 9, ali... Mora da zasluži

Izvor: Mondo, 24.Jan.2019, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pjontek tražio 9, ali... "Mora da zasluži"

Novi napadač Milana moraće dobro da se pomuči da bi dobio željeni broj na dresu.

Foto: Guliver/Getty images/Paolo Rattini

Skupo su ga platili, ali dovoljno puta su se opekli da bi mu povlađivali.

U Milanu su odlučili da više ne daju tako lako slavnu "devetku", pa će Kšištof Pjontek morati dobro da se oznoji i nadaje golova da bi zadužio dres sa željenim brojem. Do tada će, prenose italijanski mediji, na leđima nositi 19.

"Ne postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ništa čudno što Pjontek ne nosi 'devetku', klub je doneo takvu odluku. Kšištof je tražio broj devet, ali mi u ovom trenutku mislimo da mora da ga zasluži. To je važan broj, pa je zato izabrao 19. Uzgred, svi znamo da je on prava 'devetka'", rekao je sportski direktor "crveno-crnih", Leonardo, na promociji poljskog napadača.

Poslednji koji je uspeo da golovima opravda očekivanja "Milanove devetke" bio je Filipo Inzagi, još 2012. godine.

Iako nije dobio željeni broj, 35.000.000 evra plaćeni Pjontek ima predispozicije da se nametne, pošto je u prvom delu sezone postigao 19 golova u 21 nastupu za Đenovu.

U Milan je doveden umesto neubedljivog Gonzala Iguaina, koji je pozajmljen Čelsiju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.